>

. NO WIDGETS YET

There are still no widgets here. To add some content please go to the Dashboard and add some Widgets to the Top Sidebar. If you don't need this section just go to Mercina Options and switch off the Top Sidebar.

'

Jaap de Hoop Scheffer

Zeer verheugd zijn wij met de komst van Jaap de Hoop Scheffer. Door zijn jarenlange werkervaring in het buitenland en in buitenlandse organisaties zien wij hem als een uitermate geschikt spreker voor ons symposium in de Pieterskerk.

Als reünist draagt hij onze vereniging nog altijd een warm hart toe sinds hij zijn studie rechten in Leiden afrondde. Vervolgens bekleedde hij verschillende posities als diplomaat in het buitenland, bij het CDA en als adviseur van verschillende adviesraden op het gebied van veiligheid, defensie en internationale betrekkingen. In 2002 werd hij aangesteld als minister van Buitenlandse Zaken in het eerste kabinet Balkenende, dezelfde functie vervulde hij vervolgens in het kabinet Balkenende II. Van 2004 tot 2009 was Jaap de Hoop Scheffer secretaris-generaal van de NAVO.

Op 6 november zal hij als deelnemer van het panel in debat treden met verscheidene andere experts op het gebied van Amerikaanse politiek.

No comments were made yet. Be the first!

Leave a reply

À
5
Please Wait...